✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Traditionele Italiaanse koffie
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ Gratis verzending vanaf €100
✓ Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
✓ Gratis verzending vanaf €100

Buscaglione

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren we de bonen volgens onze traditionele receptuur. Daarin wijkt onze filosofie af van die van veel andere branders. Bij ons gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.

Buscaglione voor horeca

Onze bestaande relaties bestellen snel en voordelig in onze klanten bestelportal. Ben je nog geen klant, maar benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Klik dan hier en stap in de wereld van Buscaglione. 

Klanten bestelportalInformatie aanvragen
Shop Italiaanse koffie

Buscaglione op kantoor

Pertazza is ons totaalconcept voor Italiaanse koffie op kantoor, vanaf 25 medewerkers. Heb je een klein (thuis)kantoor? Klik dan hier om naar onze webshop te gaan. 

Ga naar PertazzaBestel in de webshop

Buscaglione bij je thuis

Probeer de bijzondere smaak van onze koffie nu ook thuis en stap in de wereld van Buscaglione. Klik hier om naar onze webshop te gaan. 

Bestel in de webshop

Speciaal voor onze horecarelaties hebben wij de Buscaglione Barista Academy opgezet. Op onze Academy leren onze professionals je hoe je het beste uit Buscaglione-bonen haalt.

Bekijk alle trainingen

Altijd als eerste op de hoogte 
zijn van onze ontwikkelingen?

Niks meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op 
de hoogte te blijven van leuke ontwikkelingen, aanbiedingen en acties.

Code BLACKFRIDAY geeft 25% korting op het volledige assortiment van Buscaglione via www.buscaglione.nl/shop. De code is geldig tot en met vrijdag 24 november 2023. BLACKFRIDAY kan niet worden gecombineerd met andere kortingscodes of aanbiedingen. 

× Chatten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram